Toshiba Shorai

Svært energieffektiv. Elegant design. Blant markedets minste. Energiklasse A++ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,6 – det er en grunn til at denne luft-luft-varmepumpen er vår bestselger.

Strømsparer i toppklasse – Effektiv bestselger.

Med en årsvarmefaktor (SCOP) på 4,6 vil denne varmepumpen, gjennom et helt år, avgi 4,6 ganger så mye energi som den bruker. Shorai leveres i to versjoner, hvorav 35 er den den største. Av våre modeller er denne blant dem som gir mest strømsparing, og den er helt i toppsjiktet ellers i markedet.

Blant markedets minste – Glir sømløst inn i ethvert hjem.

Denne luft-luft-varmepumpen gjør mer enn å holde riktig temperatur. Den har også et elegant design – og er blant markedets aller minste. Den hvite, blanke finishen og det diskré, moderne uttrykket gjør at den glir smidig inn i de skandinaviske hjem.

Liten, men smart – En rekke intelligente funksjoner.

Shorai er utstyrt med en rekke funksjoner som hever både komfort og brukervennlighet. Spar enda mer strøm med uketimer og trinnløs effektjustering. Den unike peisfunksjonen er designet for å optimalisere spredningen av varmen fra ildsted, og gjør Shorai velegnet for alle som har peis eller vedovn – hjemme eller på hytta.

Varmepumpe for nordisk klima – Fabrikkgaranti ned til -25 °C.

Shorai er ikke bare elegant og effektiv, den er også del av vår Nordic Design-serie, som gjør den spesialdesignet for det nordiske klimaet. Den kraftige kompressoren sørger for varme selv i svært kaldt klima – og har fabrikkgaranti helt ned til -25 °C. Når gradestokken viser -15 °C, avgir den 3600 W. Det gjør den noe kraftigere enn Shorai 25. Shorai kan, i likhet med andre Toshiba varmepumper, også brukes som aircondition.

Shorai 25

Veil pris 14.990,-

Shorai 35

Veil. pris kr 17.990,-

Ta kontakt for tilbud på
Shorai i dag

  A1 Service AS er en F-Gass-godkjent bedrift og våre installatører er F-Gass-sertifiserte.

  En riktig utført montering er helt essensielt for at varmepumpen skal virke optimalt og mest mulig effektivt. 

  Hvorfor er service viktig? Hva er service og hva gjøres under en service? 

   

  Våre installatører er kurset og sertifisert gjennom Norsk Varmepumpeforening (NOVAP).

  SERVICEHEFTE

  Logg inn på Min Side for å se dokumentasjonen til din varmepumpe her.

  Les mer

  KUNDESERVICE

  Våre kunder er viktige for oss. Som kunde skal du alltid få førsteklasses kundebehandling.

  Les mer